Fond národného majetku SR dnes spravuje akcie za viac ako 55 miliárd korún - Šporer, Peter
Vyplatenie dlhopisov Fondom národného majetku SR do r. 2001 si bude vyžadovať aj privatizáciu strategických podnikov. Najväčšie majetkové podiely FNM SR v akciových spoločnostiach. Najväčšie akciové spoločnosti s majetkovou účasťou FNM SR. Portfólio Fondu národného majetku SR.