Darovanie - jeden zo spôsobov prevodu nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Prevod nehnuteľností prostredníctvom darovacej zmluvy. Darovanie rodinného domu spolu s pozemkom. Predpoklady na prevod nehnuteľností. Daňové povinnosti spojené s darovaním. Vzor darovacej zmluvy.