Internetbanking a telephonbanking - moderné služby SLSP, a.s. - Záchenský, Peter
Slovenská sporiteľňa, a.s. v rámci balíka služieb elektronického bankovníctva zaviedla pre svojich klientov nové služby - internetbanking a telephonbanking. Požiadavky na zabezpečenie týchto služieb. Identifikácia klienta je zabezpečená elektronickým osobným kľúčom.