Vplyv priamych zahraničných investícií na obchodnú a platobnú bilanciu - Hošková, Adela
Vývoz a dovoz Slovenska za vybraný súbor organizácií v rokoch 1994-1998. Vplyv priamych zahraničných investícií na obchodnú a platobnú bilanciu Slovenska. Praktický príklad.