Horúci zemiak v rukách vlády nesolventnosť obyvateľstva ovplyvňuje jeho zdravotné návyky - Murgaš, Milan
Výhody reforiem v bývalej ČSFR (o.i. snaha o zlepšenie zdravotného stavu obyvateľstva). Nedostatky stratégie transformácie v zdravotníctve a jej neblahé výsledky. Vzťah medzi transformáciou zdravotníctva a ekonomickým rastom. Korene súčasnej krízy zdravotníctva v ponovembrovej minulosti.