Cieľavedomý rozvoj aktívneho zahraničného cestovného ruchu potrebuje marketingovú stratégiu - Gúčik, Marián
Vývoj cestovného ruchu na Slovensku od r. 1990. Silné a slabé stránky ponuky aktívneho zahraničného cestovného ruchu. Možnosti a ťažkosti na európskom trhu cestovného ruchu. Ciele marketingovej stratégie. Motivácia účastníkov cestovného ruchu. Slovenská agentúra pre cestovný ruch - nositeľ marketingovej stratégie.