Regulácia kapitálového trhu v zmysle návrhu zákona o Komisii pre cenné papiere
Nevyhnutná regulácia kapitálového trhu. Návrh zákona o Komisii pre cenné papiere. Ciele navrhovaného zákona. Predmet a spôsob výkonu štátneho dozoru. Skúsenosti zo zahraničia (USA, V. Británia, Nemecko, Francúzsko, Poľsko, Maďarsko, Česko).