Legislatíva EÚ zmení pravidlá pre obchodníkov s cennými papiermi - Šico, Igor
Legislatíva EÚ pre oblasť obchodovania s cennými papiermi. Harmonizácia legislatívy SR s legislatívou EÚ. Direktívy v oblasti licencií. Výpočet kapitálovej primeranosti. Majitelia firiem poskytujúcich finančné služby - požiadavka na morálnu bezúhonnosť.