Cestovné správanie holandských turistov - Jaďuď, Ivan
Analýza cestovného správania holandských turistov - podklad pre výber regiónov vhodných pre rozvoj cestovného ruchu holandských turistov v SR. Cestovné preferencie holandských turistov. Motívy účasti Holanďanov na cestovnom ruchu. Hodnotenie návštevy Slovenska holandskými turistami.