Exekučný poriadok
Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 233/1995 o exekučnej činnosti. Komentár k Exekučnému poriadku. Exekučný poriadok ako nástroj na riešenie obchodných sporov a na zabezpečenie ochrany práv fyzických a právnických osôb. Exekútor a jeho činnosť. Exekučný poriadok ako prostriedok k vytváraniu nových serióznych obchodných vzťahov.