Analýza vzťahov medzi nákladmi, objemom výroby a ziskom - Čertek, Pavel
CVP analýza a jej praktické uplatnenie. Čiara fixných nákladov. Čiara celkových tržieb. Rozhodovanie o zmene fixných nákladov. Zmeny v predajnej cene. Predpoklady, za ktorých platia výsledky CVP analýzy. Praktické príklady.