Ako zmeniť firemnú kultúru - Balala, Ladislav
Firemná kultúra ako faktor ovplyvňujúci konkurencieschopnosť firmy. Potreba zmeny a postup pri presadzovaní zmeny firemnej kultúry. Princípy zmeny firemnej kultúry.