Možnosti využitia Internetu v cestovnom ruchu - Laco, Peter
Charakteristika Internetu. Nástroje komunikácie v Internete - www stránky, elektronická pošta. Komunikácia prostredníctvom Internetu so zákazníkom. Využívanie Internetu v cestovnom ruchu na Slovensku a vo svete.