Vývoj účtování derivátů v bankách na příkladě měnového forwardu - Jílek, Josef
Dokončenie z č. 10/1998. Účtovanie menového forwardu s použitím reálnej hodnoty forwardu. Účtovanie menového forwardu s použitím forwardového menového kurzu. Devízová pozícia banky.