Slovenská ekonomika v roku 1995 - Kosorín, František
Systémové zmeny v procese hospodárskej reformy Slovenskej republiky za obdobie 1990-1995. Vývoj hlavných ukazovateľov ekonomiky SR. Ekonomická situácia Slovenska v roku 1995. Pozitívne a negatívne tendencie a faktory vplyvu na slovenskú ekonomiku.