Rovné zacházení pro muže a ženy v zaměstnání - Fuchs, Miroslav
Oblasť rovnakých príležitostí pre mužov a ženy v otázkach prístupu k zamestnaniu a odbornej príprave, pracovných podmienok, postupu v zamestnaní, zladenia rodinných a pracovných povinností. Táto oblasť práva ES je upravená smernicou Rady č. 76/207/EHS.