Rovné příležitosti pro ženy a muže - Fuchs, Miroslav
Posledné pokračovanie cyklu o rovnakom zaobchádzaní s mužmi a ženami. Ďalšie dôležité smernice Európskej únie v oblastiach: sociálne zabezpečenie, podnikanie, bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci, sexuálne obťažovanie.