Nezamestnanosť je trvalým javom? nenahovárajme si, že vyriešime problém zamestnanosti - Krč, Rudolf
Miera nezamestnanosti na Slovensku od roku 1992. Nezamestnanosť v európskych štátoch v 90. rokoch. Korene nezamestnanosti siahajúce až do 18. storočia. Vývoj miery nezamestnanosti vo vybraných európskych krajinách v priebehu 20. storočia. Problém nezamestnanosti mladých ľudí a absolventov. Priama úmernosť rastu nezamestnanosti a biedy. Dlhodobo nezamestnaní. Ťažkosti s riešením problému nezamestnanosti.