Projektové riadenie a podnikateľ - Vlach, Jiří
Základná charakteristika projektového riadenia. Hlavný nástroj a organizácia projektového riadenia. Obstarávanie a projektové riadenie. Riadenie realizácie projektu. Projektové riadenie vo svete. Charakter projektového riadenia firmy a jeho výhody.