Využívate dostatočne leasing? - Petrjánošová, Božena
Vymedzenie pojmu leasing. Príčiny vzniku leasingu. Druhy leasingu. Základná charakteristika operatívneho a finančného leasingu. Priebeh leasingovej operácie. Leasingová zmluva. Zhodnotenie leasingu.