Kalkulácia nákladov a tvorba ceny v cestnej doprave - Gnap, Jozef
Charakteristika minulej a súčasnej situácie v oblasti cenovej politiky v cestnej doprave. Vymedzenie minimálnej a maximálnej ceny v cestnej doprave. Kalkulácia vlastných nákladov. Možnosti aplikácie informačných technológií pri kalkulácii nákladov v cestnej doprave.