Poistenie vkladov vo svete - Petrjánošová, Božena
Poistenie vkladov ako základ bankovej regulácie. Formy poistenia vkladov a ich výška. Limity poistenia depozít v krajinách EÚ. Poistenie vkladov v Českej a Slovenskej republike.