Celoslovenský aktív cestovného ruchu
Dňa 14. júla so konal v Bratislave aktív pracovníkov cestovného ruchu pod záštitou MH SR. Možnosti a cesty riešenia problémov v oblasti cestovného ruchu na Slovensku. Prognóza vývoja v rámci Slovenska a jej hlavné okruhy problémov.