Zákon č. 100/1995 Z.z. o štátnej podpore malého a stredného podnikania - Hanko, Zoltán
Úplné znenie zákona štátnej podpory rozvoja malého a stredného podnikania, zákon č. 100/1995 Z.z., s komentárom. Zákonom sa upravuje a podporuje rast malého a stredného podnikania a taktiež usmerňuje a záväzne orientuje štát v jeho podporných činnostiach.