Ako zdaňovať výnosy plynúce z cenných papierov - Jánoš, Daniel
Zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov upravuje zdaňovanie výnosov a príjmov z predaja cenných papierov. Vymedzenie pojmu cenný papier, druhy cenných papierov. Príjmy získané dedením alebo darovaním cenných papierov. Praktické príklady.