Komunikácia v práci manažéra - Farkašová, Viera
Vymedzenie pojmu komunikácia. Základné druhy komunikácie. Význam komunikácie. Verbálna a neverbálna komunikácia. Komunikatívna stránka v systéme práce. Podniková komunikácia. Rozhovor. Hlavné príčiny nedorozumenia v rozhovore. Ukončenie rozhovoru.