Zmeny v oblasti sociálneho zabezpečenia - Vršatecká, Jana
Osoby, ktoré si môžu uplatniť nárok na prídavky na deti. Podmienky nároku na prídavky na deti. Výpočet výšky prídavkov a konkrétny príklad. Zverenie dieťaťa do pestúnskej starostlivosti. Výška príspevku na úhradu potrieb dieťaťa v pestúnskej starostlivosti a odmeny pestúna.