Plánovanie ľudských zdrojov - Balala, Ladislav
Metódy plánovania ľudských zdrojov, rozhodovania o potrebe pracovných miest a oceňovaní práce. Odhadovanie potrebného počtu pracovníkov. Ohodnocovanie pracovných miest. Praktický príklad.