Kedy ide o neprimeraný luxus? "nadštandardné" náklady podnikania tiež možno daňovo obhájiť - Burák, Emil
Daňová obhajoba reprezentačných potrieb podnikateľa (príklad - viacero mobilných telefónov). Kooperácia s daňovým kontrolórom pri preverení údajov o daňovej obhajobe. Konkrétne príklady preukázania nadštandardných výdavkov potrebnými. Odlišný prístup daňovej kontroly k malým podnikateľom a veľkým firmám.