Obligácie versus klasický bankový úver - Chovancová, Božena
Členenie cenných papierov kapitálového trhu. Podstata dlhopisov a ich formy. Výnosnosť obligácií. Úver alebo obligácie z pozície emitenta. Vlastná emisia obligácií.