Kedy ide o neprimeraný luxus? "nadštandardné" náklady podnikania tiež možno daňovo obhájiť - Burák, Emil
Problém zaradenia nadštandardných (luxusných) nákladov medzi daňovo uznateľné alebo neuznateľné výdavky. Príklady alternatívnych výdavkov charakteru tzv. vyššieho pracovného komfortu (VPK) podnikateľa. Racionálne východiská daňovej obhajoby VPK vyplývajúce zo zásad platných v právnom štáte. Posudzovanie jednotlivých výdavkov VPK. Odporúčané kritériá preukaznosti potreby VPK - primeranosť a včasnosť.