Etický kodex auditora a jeho uplatňování - Pilný, Vladimír
Etické správanie je jednou z podmienok členstva v medzinárodných profesných organizáciách. Medzinárodný etický kódex audítorov a účtovných znalcov IFAC - International Federation of Accountants. Etický kódex IFAC a audítorska profesia.