Postavení účetní profese ve vyspělé tržní ekonomice - Harna, Ľubomír
Deformácia účtovníctva v predchádzajúcom režime. Postavenie profesie účtovníka v zahraničí. Kvalita účtovníkov. Certifikácia účtovníkov v zahraničí a v ČR. Základná organizačná schéma systému certifikácie SÚ ČR (Svaz účetních ČR).