Ťažisko práce interného auditu - Oberhauser, Ján Artur
Interný audit nie je kontrola. Pracovný rámec interného auditu. Stanovenie úloh, cieľov v organizácii a interný audit. Externý audit. Pozícia manažmentu. Slovenský inštitút interných audítorov založený v r . 1997 v Bratislave - SIIA.