Účtovné výkazy zostavené v súlade s Medzinárodnými účtovnými štandardmi - Haľama, Juraj
Používatelia verzus poskytovatelia informácie. Výmena informácie. Medzinárodné účtovné štandardy IAS. Medzinárodné audítorské štandardy. Rozdiely medzi IAS a slovenskými účtovnými pravidlami. Základy účtovníctva.