Súčasné audítorské postupy vo vyspelých európskych ekonomikách - Nagy, Július
Základné princípy fungovania profesie audítor. Typy audítorských rizík. Finálna spoľahlivosť auditu. Kriteriálny model IKS (interný kontrolný systém). Overovanie účinnosti IKS. Využitie výsledkov auditu IKS a ich hodnotenie.