Asertivita v práci manažéra - Farkašová, Viera
Vymedzenie pojmu asertivita. Základné princípy asertívneho tréningu. Typy správania sa v spoločenskej komunikácii. Asertívne práva. Technika asertivity. Význam asertivity. Praktické príklady.