Emisia akcií, spôsoby navyšovania základného imania a oceňovania akcií - Chovancová, Božena
Spôsoby vzniku akciových spoločností. Zakladanie akciovej spoločnosti formou upisovania akcií. Rozdiely medzi základným a obchodným imaním. Umiestnenie emisie akcií na trhu. Zvýšenie a zníženie základného imania. Oceňovanie kmeňových akcií. Praktické príklady.