Cenotvorba v prepravných službách - Lamošová, Dorota
Tvorba cien a faktory, ktoré na ňu pôsobia. Cena v cestnej nákladnej doprave. Kalkulácia nákladov v cestnej doprave. Cena v medzinárodnej kamiónovej doprave. Colný dohovor v medzinárodnej preprave tovaru. Modelový príklad tvorby ceny. Variabilné náklady. Modelovanie ceny.