Ručenie ako spôsob zabezpečenia záväzku v obchodných vzťahoch - Feketeová, Anna
Ručenie tretej osoby podľa 303 až 313 Obchodného zákonníka. Význam ručenia v podnikateľských vzťahoch. Právna úprava ručenia v podnikateľských vzťahoch. Predpoklady vzniku ručiteľského záväzku. Záväzky, ktoré možno zabezpečiť ručením. Obsah ručiteľského záväzku. Vzťahy medzi ručiteľom a dĺžnikom. Zánik ručenia.