Sociálno-ekonomické dôsledky nezamestnanosti - Ďurďovičová, Marta, 1964-
Nezamestnanosť ako výsledok nerovnováhy na trhu práce. Spoločenské problémy nezamestnanosti. Podpora v nezamestnanosti a jej dosah na ekonomické a sociálne postavenie nezamestnaných. Vzťah medzi podporou v nezamestnanosti a minimálnou mzdou. Vzťah medzi podporou v nezamestnanosti a priemernou mzdou.