Populačný vývoj v Európe roku 1997 - Bujnovská, Daniela
Porovnanie základných charakteristík populačnej situácie vybraných európskych krajín v roku 1997. (Počet obyvateľov, prírastok na 1000 obyvateľov, úhrnná plodnosť, úmrtnosť, sobášnosť, rozvodovosť).