Postup vypracovania podnikateľského plánu pri zakladaní malého súkromného podniku - Jánoš, Daniel
Pred začatím podnikania si treba premyslieť všetky aspekty a podmienky spojené s podnikateľskou činnosťou. Zostavenie podnikateľského plánu, ktorý objasní: oblasť podnikania, organizačno-právnu formu podnikania, prostriedky potrebné na podnikanie, zdroje financovania, aké výrobky a služby bude produkovať, marketingový plán, cenovú politiku, výrobný plán, výšku a reálnosť zisku, riadenie a organizáciu podniku, riziká spojené s podnikaním.