Hľadanie receptov pre pôdohospodárstvo - Polakovič, Ivan
Poľnohospodárstvo a finančná kríza. Neúčinnosť opatrení bývalej vlády. Výsledky hospodárenia v rastlinnej a živočíšnej výrobe za rok 1997. Dotačná podpora poľnohospodárstva na rok 1998. Prehľad agropotravinárskeho dovozu a vývozu v SR. Pohľadávky a záväzky poľnohospodárskych podnikov v SR. Hospodársky výsledok poľnohospodárskych podnikov v SR.