Velká Británie reformuje systém sociálního zabezpečení
Dôvody a program reformy sociálneho zabezpečenia vo Veľkej Británii. Nový sociálny štát by mal: pomáhať ľuďom v produktívnom veku, prijať opatrenia pre ich odchod do dôchodku, zabezpečiť verejné služby a peňažné dávky, podporovať zdravotne postihnutých občanov, podporovať rodinu a deti, riešiť problém ľudí vyradených zo spoločnosti, poskytovať modernú sociálnu starostlivosť.