Transmisní mechanismus měnové politiky (úvěrový kanál) - Izák, Vratislav
Repo a Pribor ako nové formy operácií na voľnom trhu. Pribor a úrokové sadzby na novoposkytnuté úvery. Úrokové sadzby a investície. Dynamika bankových úverov a priemyselná produkcia. Štruktúra bankových úverov v priemysle v roku 1997. Mikroekonomické aspekty dopadov menovej politiky.