Tréneri manažmentu na Slovensku budú mať svoje portfólio - Šipöcz, Tibor
Profesia trénera na Slovensku je pomerne mladá. Asociácia pre tréning a rozvoj manažmentu v SR (ATRM SR). Analýza a identifikácia tréningových potrieb klienta. Certifikačný proces zvolený ATRM SR. Portfólio trénera.