Potravinársky priemysel sa postupne dostáva z transformačnej krízy - Belešová, Svetlana
Hospodárenie subjektov potravinárskeho priemyslu na Slovensku po r. 1989. Základné ekonomické ukazovatele v potravinárstve - mliekarenstve, mäsopriemysle, cukrovarníctve, hydinárstve, mlynárstve, vinárstve, pivovarníctve, liehovarníctve, konzervárenstve za roky 1990-1997.