Sprostredkovateľská činnosť v poisťovníctve má zelenú
Zástupca Slovenskej asociácie maklérov v poisťovníctve (SAMP) RNDr. Ivica Chačaturianová a JUDr. František Stach z Asociácie českých poisťovacích maklérov (AČPM) odpovedajú na otázky týkajúce sa problematiky maklérskej profesie v ČR a SR. Pozícia profesie poisťovacieho makléra na poisťovacom trhu. Spolupráca maklérov a poisťovní.