Strukturální odvětvové změny v procesu transformace České ekonomiky (s ohledem na mezinárodní aspekty) - Holub, Alois
Podstata štrukturálnych zmien v HDP v Českej republike. Etapy procesu štrukturálnych zmien. Vývoj priemyselných subsektorov. Rozvoj a štruktúra služieb. Štruktúra HDP rozvinutých a rozvojových trhových ekonomík. Štrukturálny vývoj v krajinách strednej Európy. Štruktúra HDP v transformujúcich sa krajinách.